Updating r4ds


20-Jul-2015 03:55

updating r4ds-74

Skype sexchat

@Because there is not no problem, it is difficult, and update to the latest kernel is not be an overwrite copy basically. SYS" which is generated in micro SD as matters that require attention at the time of update automatically earlier @I will delete it. SYS" is in particular required when I Japanized it.

updating r4ds-83

100 dating bi sexual woman

@i3j I set a micro SD card at a main body of R4DS cartridge and I insert it in Nin ten dough DS and confirm it.

COM we provide illustrated guides and tutorials on how to set-up your 3DS flash card and how to upgrade firmware for improved compatibility with new R4i rom games.



She has a BSc in Psychology from the Missouri University of Science and Technology. Read more Hi, thank you for visiting my daughter's profile. My daughter's genuineness, caring and affectionate nature, wins her friends in every walk of life. Read more Hi, am putting up this profile on behalf of my sister. By nature my sister is an understanding, responsible and proactive girl who is well nurtured with good moral values.... We met on 15th and got married on 15th which explains... Two weeks later Vini's family and relatives visited us and confirmed the marriage plan and marriage...… continue reading »


Read more

Inappropriate Behavior According to the Bible’s explicit or implied teachings there are no reasons or circumstances to justify sexual intercourse outside marriage (either previous to, or during the marriage covenant).… continue reading »


Read more

Saat mengangkat barang-barangnya, aku kebetulan baru pulang dari jogging dan lewat di depan pintu pagar halaman rumah yang mereka kontrak. aku rasa tak nak lepas kan muka aku di cipap kauu.. Ini kerana aku mahu isteriku sendiri yang rela melakukannya, bukan kerana pengaruh ubat-ubatan.… continue reading »


Read more

Tags: download-pilih, foto bugil, google, jilbaber, milf, office, senvidtags, skip, streamin, streaming, video-ngentot Posted on December 4th, 2016 under BOKE STREAMING, BOKEP JEPANG, CERITA DEWASA, FOTO BUGIL | No Comments »Tags: indonesia-video, lesbian-video, link-download, lucah-asian, lucah-desi, lucah-melayu, this, this-videolink, video, video-link, videolink Posted on March 20th, 2017 under BOKEP INDO HD | No Comments »Orisex web dewasa yang berisikan “Cerita Sex Mesumnya Tempat Kostku” cerita sex 2016, cerita ngentot, cerita mesum, cerita dewasa terbaru dan foto bugil tante bispak abg hot Cerita Sex Mesumnya Tempat Kostku – Ist Cerita Dewasa Terbaru | Waktu itu tahun 1993. Tinggi, agak kurus, kulit putih bersih, rambut sebahu tapi bentuk dadanya agak rata. Ku tempelkan kuping ku ke pintu untuk endengarkan apa yg terjadi. Yang terdengar hanya suara-suara aneh dari ranjang. Ternyata betul, tiga hari kemudian, sekitar pukul 3, Herny lewat lagi. Cerita Sex2016 Mesumnya Tempat Kostku Kocokan tanganku mengikuti irama kocokan Andri ke dalam vagina Herny. … continue reading »


Read more

Failed in prelims by just 5 marks (my marks were 193 and cutoff was 198).… continue reading »


Read more

Batang aku tu memang ikut kepala dia je sendiri je? Sha pulak bila dah dapat batang aku tak ingat dunia lagi. Status aku dengan Sha sekarang ni, Sha masih menikmati aku punya ever loaded and ever ready gun semenjak dua tahun yang lalu. … continue reading »


Read more

With our dating site you can: I think you get the idea. In fact we don't even have a credit card payment system.… continue reading »


Read more